Nieuwsbriefaanmelden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

ALLEEN OP AFSPRAAK
Wij zijn open van maandag t/m donderdag:
9:00 - 22:00
Vrijdag:
9:00 - 17:00

Producten

 

Kwaliteit maakt het verschil
Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor, het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona Skeyndor dat is afgeleid van “skin” (huid) en “d’or” (van goud). En dat is precies wat het merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam. Dit alles onder het motto “kwaliteit maakt het verschil”.

De producten
Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huidverzorging voor mannen en zonproducten. Voor vrijwel alle huidverzorgingsproducten zijn ook salonbehandelingen ontwikkeld. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk.

Gezichtsverzorging
Het Skeyndor-programma voor gezichtsverzorging is zeer omvangrijk en divers. De Essential Line, met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse vrouw nodig heeft: cleansers, tonics, crèmes, scrubs, peelings en maskers – allemaal in meerdere varianten voor de verschillende huidtypen. De Aquatherm-lijn is speciaal voor de zeer gevoelige en allergische huid en Natural Defence is een uitgebreid anti-aging programma. Daarnaast zijn er nog tal van specialiteiten voor specifieke toepassingen.

Lichaamsverzorging
Voor het lichaam biedt Skeyndor een compleet pakket voor spabehandelingen en een lijn met producten en toebehoren voor ontharing.

Zon
Zonproducten met een beschermingsfactor 4 tot factor 50, after sun en zelfbruiners, de Sun Line van Skeyndor heeft het allemaal.

Voor mannen
Skeyndor for Men is gericht op de dagelijkse gezichtsverzorging van de man. De lijn bestaat uit aftershave, matterende moisturizer en een antirimpel-serum.