Nieuwsbriefaanmelden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

ALLEEN OP AFSPRAAK
Wij zijn open van maandag t/m donderdag:
9:00 - 22:00
Vrijdag:
9:00 - 17:00

Lichaamsbehandelingen

 

Een lichaamsbehandeling kan bestaan uit een massage, peeling of pakking. Heeft u last van uw schouders, nek en/of rug dan kan een massage de pijn verlichten. Dit kan na 1 behandeling maar soms ook na meerdere behandelingen.
Een lichaamsbehandeling kan ook dienen voor de onstpanning. Hierbij kunt u denken aan een korte massage aansluitend een peeling om de huid goed schoon te maken en afsluitend een bodylotion.

De hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basaltstenen, dit zijn lavagesteenten die de warmte lang vast houden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.
De combinatie van de warmte en de massage zorgen dat je dieper bij de spieren komt. Het stimuleert de orgaanfuncties, zorgt dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd, het ontgift en brengt het lichaam weer in balans. En niet geheel onbelangrijk, het is een heerlijke ontspannende ervaring.

De hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basaltstenen, dit zijn lavagesteenten die de warmte lang vast houden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.De combinatie van de warmte en de massage zorgen dat je dieper bij de spieren komt. Het stimuleert de orgaanfuncties, zorgt dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd, het ontgift en brengt het lichaam weer in balans. En niet geheel onbelangrijk, het is een heerlijke ontspannende ervaring.

 

 

Behandelingen die in de salon uitgevoerd worden:

Rug,-Schouder en nekmassage            30 min     

Luxe rugbehandeling:                         30 min         Massage, Peeling, Stomen en een bodylotion.

Hotstone massage:                           30min/45min