Nieuwsbriefaanmelden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

ALLEEN OP AFSPRAAK
Wij zijn open van maandag t/m donderdag:
9:00 - 22:00
Vrijdag:
9:00 - 17:00

Gezichtsbehandeling

 

Een gezichtbehandeling is niet alleen een weldaad voor het lichaam maar ook voor de geest, want na een gezichtsbehandeling voelt het ontspannen en het heeft invloed op de uitstraling.

Een gezichtbehandeling kan uit verschillende onderdelen zijn opgebouwd, waarbij er gekozen kan worden voor een complete gezichtsbehandeling of voor een aantal onderdelen. Een aantal voorbeelden van onderdelen uit een gezichtsbehandeling:


• Oppervlaktereiniging, waarbij de bovenste laag van de huid oppervlakkig wordt gereinigd. Hierbij kunt u denken aan make-up

• Dieptereiniging van de huid, waarbij de poriën van huid geopend worden en vuil verwijderd kan worden. De dieptereiniging kan bijvoorbeeld bestaan uit het toepassen van een stoombad voor het gezicht en een peeling van de gezichtshuid.

• Scrubben van het gezicht, met als doel het verwijderen van de aanwezige dode huidcellen.

• Gezichtsmassage, met als doel de doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen af te voeren.

• Gezichtsmasker dat de huid weer zacht zal laten aanvoelen en dat ook wekelijks gebruikt kan worden.

• Oogmasker dat de ogen weer zal laten stralen, doordat de huid rondom de ogen voorzichtig zal worden gereinigd.

• Epileren van de wenkbrauwen, zodat de uitstraling van het hele gezicht beter tot zijn recht komt.

Om de conditie van het gezicht op peil te houden is het ook van belang de juiste producten voor gezichtsbehandeling aan te schaffen. Hierbij moet er met name op gelet worden dat het product gericht moet zijn op het betreffende type huid.

Gezichtbehaldeling

De behandelingen die uitgevoerd worden in de salon:

Face Compact:                45 min.        Reinigen, Peeling, Stomen, Onzuiverheden verwijderen, Masker en dag/nachtverzorging.

Face Beauty:                  60 min.        Reinigen, Peeling, Stomen, Onzuiverheden verwijderen, Massage,Masker en dag/nachtverzorging.

Face Complete:               75 min.       Reinigen, Peeling, Stomen, Epileren, Onzuiverheden verwijderen, Massage,Masker, Keuze uit hoofdhuid,voet   of handmassage, en dag/nachtverzorging.

Face the Luxe:                90 min.      Rugmassage, Reinigen, Peeling, Stomen, Epileren, Onzuiverheden verwijderen, Massage,Masker, Keuze uit hoofdhuid, voet of handmassage, en dag/nachtverzorging.